×

Robert Bosch 2019 - Vantaa - 2000 m2

Näyttävä showroom ja joustavat työtilat kansainväliselle brändille  

Robert Boschin pääkonttori muutti vuonna 2019 täysin uuteen rakennukseen Vantaalle. Toimistotilojen yhteyteen rakennettiin uudet isot näyttely- ja koulutustilat. Näyttelytilan yläpuolelle suunniteltiin toimistotilat n. 75 työntekijälle.

Suunnittelua ohjasi kahden erilaisen kokonaisuuden toteuttaminen. Sisääntulokerrokseen rakennettiin Robert Boschin viimeistellyt näyttely- ja kokoustilat, jotka ilmensivät kansainvälistä brändi-ilmettä. Tyylikkäät tilat suunniteltiin toimimaan niin pienille tapaamisille kuin suurempiin koulutustilaisuuksiin. Toiseen kerrokseen showroomin yläpuolelle sijoitettiin muuntojoustavat työtilat. Sävymaailmaltaan hillityn ensimmäisen kerroksen vastapainoksi työtiloista suunniteltiin astetta värikkäämmät. Värikkyys näkyy erityisen hyvin työtilojen sydämenä toimivan working lounge -tilan vahvoissa sävyissä.

Työntekijöiden tukeminen muutoksessa oli tilasuunnittelun lisäksi osa projektia. Robert Boschin työntekijät muuttivat omista työhuoneista ja eri sijainneista saman katon alle monitilatoimistoon. Työntekijät osallistuivat muutosprosessiin työpajoissa, joissa laadittiin yhteiset ja toimivat pelisäännöt uuteen tilaan sopivaksi.

  • Työ- ja oppimisympäristöt
«TAKAISIN PROJEKTEIHIN

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimivuutta. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme