×

Kela Malmi 2016 - Helsinki

Activity-based office for the growing personnel of Kela  

Gullstén-Inkinen carried out the head design, architectural design and interior design of the Malmi office renovation for the Social Insurance Institution of Finland (KELA). The purpose of the project was to create more work space for the growing personnel of Kela and to support flexibility and increase comfort at work. User needs were surveyed with a questionnaire about the work environment and by active communications and staff engagement.

After the renovation, the floor where previously about twenty people worked in individual rooms was transformed into an activity-based office of 56 work stations.

GI designed activity-based offices for Kela also in Ylöjärvi and Joensuu.

  • architecture & renovations
  • working environments
  • workplace development
«BACK TO PROJECTS