×

Vaasan 2014 - Helsinki - 2050 m2

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain punaista.  

Leipomoalan suuryritys Vaasan tilasi GI:ltä erityisen herkullisen projektin. Tehtävänä oli suunnitella tila, jossa täysimittainen tuotetestaukseen ja -kehitykseen soveltuva avokeittiö olisi osa toimistoympäristöä. Keittiö oli sijoitettava strategisesti siten, että tavara- ja ihmisliikenne keittiön ja toimiston välillä olisi mahdollisimman helppoa ja huomaamatonta eikä häiritsisi toimistotyöskentelyä. Vaasan halusi myös antaa työntekijöilleen vapaat kädet työskentelytapojen ja -paikkojen suhteen tarjoamalla useita ääntä vaimentavia työskentelytiloja parhaan mahdollisen keskittymiskyvyn ja yhteistyön onnistumisen takaamiseksi. Osa vanhoista huonekaluista kunnostettiin kustannusten minimoimiseksi ja ympäristön säästämiseksi.

  • työympäristökehittäminen
  • työympäristöt
«TAKAISIN PROJEKTEIHIN