×

Telia Finland 2017 - Helsinki - 800 m2

Vuorovaikutusta ja avoimuutta - Telia Finlandin uusi visuaalinen identiteetti  

GI valittiin suunnittelukilpailun kautta luomaan Telia Finlandille uusi visuaalinen identiteetti. Ensimmäisessä vaiheessa viiden toimipaikan julkiset tilat suunniteltiin kuvastamaan Telian uutta yrityskuvaa. Yhtenäisen Telialaisen ulkoasun varmistamiseksi pääsisäänkäynnin ulkopuoli, aulatilat ja seitsemännen kerroksen kokoustilat uusittiin täysin.

Aulatiloista tehtiin helposti lähestyttävä ja rento olohuonetta muistuttava tila, jossa työntekijät ja vierailijat voivat tuntea lämmön ja kutsuvan avoimuuden. Aulaan avattiin näkymä toiseen kerrokseen valon ja tilan tunnun lisäämiseksi sekä näiden kahden tilan yhdistämiseksi. Toisessa kerroksessa on lyhytaikaiseen työskentelyyn suunniteltuja tiloja.

Seitsemännen kerroksen kokoustila on suunniteltu muuntojoustavaksi ja se täyttää nykympäivän vaatimukset työ- ja kokoustiloille. Uusi asettelu mahdollistaa niin epämuodollisen kuin tiimityöskentelyn, minkä lisäksi sitä voi käyttää tapahtumatilana jopa 150 henkilön yleisölle. Tilasta ja sitä ympäröivältä terassilta on upeat näkymät kaupungin ylle.

  • Työ- ja oppimisympäristöt
  • Työympäristön kehittäminen ja muutosjohtaminen
«TAKAISIN PROJEKTEIHIN

Vastaavia hankkeita

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimivuutta. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme