×

SEB Helsinki 2017 - Helsinki - 5500 m2

Pohjoismainen kylä yhdistää SEBin työntekijät  

Keväällä 2017 SEB muutti Eteläesplanadille vanhaan, juuri täydellisesti peruskorjattuun toimistorakennukseen.

Suunnitteluprosessin alusta asti tavoitteena oli konkretisoida tiloihin SEBin visio toimittaa maailmanluokan palvelua asiakkailleen. Tavoitteen saavuttamiseksi tiloihin tuli luoda modernit, ensiluokkaiset työtilat, jotka tukevat avoimuutta, yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.

Yhdessä SEBin työntekijöiden kanssa GI suunnitteli toimistoympäristön, joka tarjoaa monipuolisia tiloja erilaisille työtavoille sekä visuaalisen yhdistelmän skandinaavisia värejä ja materiaaleja, laadukasta käsityötä sekä designia nuorilta suomalaisilta suunnittelijoilta.

Uusi toimisto on saanut LEED Gold -ympäristösertifikaatin. Toimitilat on suunniteltu 350 työntekijälle.

  • Julkiset ja kaupalliset tilat
  • Rakennukset
  • Työ- ja oppimisympäristöt
  • Työympäristön kehittäminen ja muutosjohtaminen
«TAKAISIN PROJEKTEIHIN

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimivuutta. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme