×

Anonyymi kokouskeskus ja vastaanottoaula 2019 - 950 m2

Kokous- ja aulatilat uusittiin vastaamaan tämän päivän tarpeita  

Suunnittelutyötä ohjasivat toiveet helposti lähestyttävästä ilmeestä sekä aikaa kestävästä laadusta. Tilat uusittiin kustannustehokkaasti ja alkuperäistä arkkitehtuuria mukaillen. Aulan graniittiseinät sekä alkuperäiset lattiat ja pilarit antoivat inspiraatiota tilan muotoaiheille.

Kokouskeskuksen puolella haluttiin erityisesti maksimoida luonnonvalon määrä koko kerroksessa, mikä toteutettiin neuvotteluhuoneiden sijoittelulla sekä lasiseinillä. Myös asiakkaan mittavan taidekokoelman esillepanomahdollisuuksiin panostettiin.

  • Julkiset ja kaupalliset tilat
«TAKAISIN PROJEKTEIHIN

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimivuutta. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme