TALOUSPÄÄLLIKKÖ

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

 

Oletko kerryttänyt työkokemusta monipuolisista talouspäällikön tai kontrollerin tehtävistä? Meillä on tarjolla monipuolinen rooli kahden eri yrityksen taloushallinnon vastuullisena henkilönä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii itsenäistä työotetta ja vastuunottoa. Vastuullasi ovat yritysten laskutus, myynti- ja ostoreskontrat, kirjanpito, alustava palkkahallinto, talousraportointi ja budjetointi. Lisäksi analysoit talouden tunnuslukuja, laadit ennusteita ja tuet johtoa tavoitteiden saavuttamisessa kehittävällä otteella. Apuna toiminnassa on lisäksi erillinen tilitoimisto.

Sinulla on tradenomin tai vastaava koulutus. Työkokemus taloushallinnosta tulee olla vahva, vähintään 5-10 vuoden ajalta. Tilinpäätöstaito ja tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Työotteeltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen, tarkka, positiivinen, joustava ja vastuuntuntoinen. Tehtävässä vaaditaan hyviä tietoteknisiä taitoja – hallitset Microsoft Office -paketin ohjelmat, erityisesti Excelin. Taloushallinnossa käytämme Netvisor ja projektinhallinnassa Visma Severa- ohjelmia, joiden tuntemus katsotaan eduksi.

Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja intoa kehittää esimerkiksi prosesseja ja raportoinnin työkaluja. Teet yhteistyötä yritysten myyntihenkilöiden, toimitusketjunhallinnan, projektipäälliköiden ja johdon kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetäthän hakemuksesi CV:llä varustettuna ja palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.1.2022 sähköpostitse osoitteeseen recruitment@gullsten-inkinen.com, otsikolla ”Talouspäällikkö”. Pyrimme täyttämään avoimen tehtävän pian, joten aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävästä voit kysyä lisää toimitusjohtaja Jari Inkiseltä mieluiten sähköpostitse jari.inkinen@gullsten-inkinen.com. Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme luottotiedot.