Etsimme projektipäällikkötasoista sisustussuunnittelijaa toimitilaprojektien suunnitteluun


Odotamme henkilöltä iloista mieltä ja hengen paloa luoda asiakkaillemme toimivia tilaratkaisuja sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta työympäristöjen suunnittelusta. Tehtävä vaatii itsenäistä otetta viedä projekteja eteenpäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toivomme hakijalta lisäksi vähintään tyydyttävää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä Autocad- ja Adobe-ohjelmistojen käyttötaitoa.

Tarjolla on mielenkiintoista työtä erilaisten suunnitteluhankkeiden parissa Suomessa, Pohjoismaissa ja aika ajoin Euroopassakin. Suunnittelemme mm. yritysten pääkonttoreita, toimitiloja, hotelleja, ravintoloita ja teemme konseptisuunnitelmia erilaisiin tiloihin.

Sisustusarkkitehdit Gullstén-Inkinen on jo 30 vuotta vanha suunnittelutoimisto, ja toiminut menestyksekkäästi läpi taloudellisesti haasteellistenkin aikojen. Meillä on laaja ja sitoutunut asiakaskunta, ja projektipäällikkönä pääset heti mielenkiintoisten ja haasteellisten projektien pariin.

Jätä hakemuksesi otsikolla ”sis-projektipäällikkö” palkkatoivomuksineen CV:n ja Portfolion (erillinen pdf-tiedosto hakemuksen liitteenä) kera 2.8. mennessä osoitteeseen: saku.sorvari(@)gullsten-inkinen.com.

Lisätietoja saa sähköpostitse yllämainitusta osoitteesta ja sivuiltamme www.gullsten-inkinen.com.

Katso yrityksemme esittelyvideo: Gullsten & Inkinen 360° Experience & Vision